20 720 лева успяха да съберат благотворителните музикални концерти в подкрепа

...
20 720 лева успяха да съберат благотворителните музикални концерти в подкрепа
Коментари Харесай

Над 20 хиляди лева събраха благотворителните концерти в подкрепа на Украйна


20 720 лв. съумяха да съберат благотворителните музикални концерти в поддръжка за Украйна, които се организираха в София и Пловдив. Парите ще бъдат разпределени сред две украински организации в столицата. Това заяви в ефира на „ Твоят ден ” по NOVANEWS музикантът и уредник на концерта в София Васко Кръпката.

„ Музиката постоянно е била срещу войната. Затова взехме решение да създадем тези концерти, с цел да покажем, че има доста хора, които са на това мнение. България и София постоянно са били част от европейската цивилизация с едно 45-годишно спиране. Има към момента доста кресливи хора, които си мрънкат за социализма, само че демокрацията позволява разнообразни отзиви. София постоянно ще бъде част от свободния свят ”, добави той.

Васко Кръпката разкритикува и родните ръководещи.

„ Виждам какво се случва в някогашните социалистически страни и какъв брой твърдо реагират, заставайки зад Украйна. Ние постоянно сме били неуверени и сме страдали. Искам да ги подсетя да са малко по-смели. Всяка храброст се възнаграждава ”, разяснява още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР